Oplossingen COVID 19

De regering heeft besloten om het dragen van een mondmasker te verplichten in België met ingang van zaterdag 11 juli. Dit te respecteren op de volgende plaatsen: winkels, winkelcentra, bioscopen, casino’s van klasse I en II, theaters en vergaderzalen, auditoria, gebedshuizen, musea, bibliotheken, gerechtsgebouwen (voor delen die publiek toegankelijk zijn), enz. Burgers die zich niet aan deze verplichting houden, zijn strafrechtelijk aansprakelijk.

Wij nodigen u dan ook uit om onze TVT oplossing te ontdekken voor het opvolgen van deze nieuwe regelgeving.

De autonome tablet TVT-TD-E2128-TM-TP met groot 8 inch LCD scherm is in staat om contactloos de lichaamstemperatuur te meten via infrarood.

Dank zij verschillende gezichtsherkenning algoritmes kan deze tablet van de fabrikant TVT in real-time het dragen van een gezichtsmasker en verhoogde lichaamstemperatuur met een precisie van 0,3°C detecteren.

Een vocale boodschap confirmeert de gebruiker van een hoge lichaamstemperatuur of het niet-dragen van een gezichtsmasker.

Dit toestel heeft een hoge verwerkingssnelheid en meet de temperatuur in minder dan 2 seconden!

De netwerkverbinding biedt de mogelijkheid om meerdere tablets centraal op een zelfde locatie te beheren via een gratis NVMS software!

De TVT-TD-E2128-TM-TP is de ideale keuze om infecties te controleren en te voorkomen aan elke inkom van gebouwen en publieke zones zoals hospitalen, fabrieken, scholen, restaurants, winkels, stations enz.

De TVT-TD-E2128-TM-TP is een exclusiviteit bij Devalckenaere Kristof

www.devalckenaere.be maakt gebruik van cookies.

Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.