EV laadoplossingen

Sindskort zijn wij gecertificeerd installateur van de laadpalen en toebehoren van Smappee.

Wil je je elektrische auto laden met zonne-energie en in perfect evenwicht met de andere energiestromen in je huis? Of zoek je een manier om de laadkosten door te rekenen aan je werkgever? Dan is Smappee EV Wall de oplossing voor jou.

Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie. De unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer op basis van je laagste energietarief en bespaar op residentiële laadkosten. Dat is pas slim laden!

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke, en mooie oplossing voor residentieel laden. De EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

De Smappee EV Wall heeft een ingebouwde Smappee Infinity, het slim energiebeheersysteem van Smappee. Hiermee kun je je elektriciteitsverbruik en zonneproductie in één oogopslag, in realtime, per uur, per maand, per jaar bekijken en beheren. Wil je nog meer inzicht en controle? Installeer extra Smappee Infinity-modules om je energieverbruik in huis te optimaliseren. Zo bespaar je energie en geld.

Wacht niet op je maandelijkse rekening om te ontdekken hoeveel thuis opladen je kost. De Smappee App en het Dashboard laten je in real-time weten hoeveel je laadt en wat het kost. Het is perfect mogelijk om gesplitste facturering toe te passen om de kosten van het laden aan je werkgever door te berekenen. Je ziet ook hoeveel zonne-energie je voor je laadsessie gebruikt hebt.

Er zijn twee manieren om je EV op te laden via een Smappee EV Wall: plug en laad en Swipe en laad. Voor Plug en laad steek je eenvoudig de stekker in de EV om te starten en ontkoppel je hem om te stoppen met laden. Voor Swipe en laad sluit je de stekker aan, swipe je je kaart (of andersom) voor de led-verlichting en begin je met laden. Dit voegt ook extra veiligheid toe, want je EV Wall wordt pas ontgrendeld nadat je de kaart geswiped hebt. Profiteer van deze functie door de Smappee Smart Charge Card te activeren op smappee.com/activation.

 

Neem contact op voor meer info.

 Smappee Ev One Smappee Base Met Kabel Smappee Ev One Bovenaanzicht Smappee Laadplein Smappee Laadplein Smappee Wall Black Smappee Wall Duo Smappee Wall Socket

 

 

 

www.devalckenaere.be maakt gebruik van cookies.

Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.