Installateur van video- en parlofoonsystemen

Een parlofoon of videofoon is niet langer weg te denken uit de huidige woning. Deze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en verhogen uw veiligheid. Via een parlofoon hoort u wie er aan uw deur of inrijpoort staat. Een videofoon gaat nog iets verder. Door een ingebouwde camera kan je op de monitor zien wie er bij u aanbelt. Indien gewenst, kan u dan via het binnen toestel uw deur of poort automatisch openen. Tevens kan u uw videofoniesysteem uitbreiden met één of meerdere camera’s. Hierdoor kan u de beelden op uw monitor bekijken.

Het systeem kan u eveneens opbellen op uw GSM (met of zonder beeld) als er iemand aan de deur staat en u niet in huis bent.

Sefica Videofoon Sefica Videofoon Sefica Videofoon Sefica Collage Sefica Videofoon Sefica Videofoon Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie Video En Parlofonie

Heeft u een vraag? Wilt u meer info?

Contacteer ons

www.devalckenaere.be maakt gebruik van cookies.

Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.